Over mij

Hoihoi! Mijn naam is Gabi van Breenen en ben een 21 jarige fotografe met een doel om jouw  foto’s zo natuurlijk en mooi te leveren zodat ze perfect passen bij jou en het moment.

Tijdens mijn MBO niveau 4 opleiding fotografie ben ik erachter gekomen dat fotograferen niet alleen een hobby kan zijn maar ook een passie en een beroep, en dat is het voor mij.  Zelf ben ik begonnen met fotograferen door met de camera van mijn moeder op pad te gaan om 5 kilometer te wandelen en sneeuwvlokjes te fotograferen. Veel mensen hadden zoiets van fotografie weet je het zeker? Maar mijn 16 jarige ik wist het heel zeker en daar ben ik nog tot de dag van vandaag blij mee.

Mijn portfolio

Jouw perfecte plaatje

Een shoot met mij kun je zien als even gezellig een praatje maken over jouw hobby’s of praten over of je net zo veel van bitterballen houdt als ik. Ook gaan we voor een bepaalde tijd op een gewenste locatie foto’s maken waarbij ik je op je gemak laat voelen en waarbij we het perfecte plaatje voor jou (en eventueel je bedrijf) creëren. Ook ontvang je gewoon alle foto’s die op de dag zelf gemaakt zijn, zoek ze natuurlijk wel eventjes uit op welke jij het beste staat. Want bij mij ben jij het middelpunt van de dag en gaat het om jouw wensen en om jouw gevoel.

Contact