Portfolio

Voor jou fotografeer ik hoe jij bent en hoe jij jouw bedrijf wilt presenteren.

Bedrijfsfotografie

Het is voor jou als ondernemer zeer belangrijk dat je goed zichtbaar bent op de markt maar vooral online. Hierbij wil ik jou helpen om jouw bedrijf een stapje dichterbij de top te brengen.

Familie- en portretfotografie

Niks is zo mooi als jezelf en/of dierbare in het zonnetje te zetten voor een dag. Met jouw familie op de foto is een kostbaar moment wat vastgelegd wordt en waar je nog altijd van kunt genieten.

Recensies

Je geduld en doorgaan totdat het plaatje naar je zin was. Ook je openhouding voor suggesties, omgang met model en meedenken met wat ik in mijn hoofd had en hoe dat te bereiken was heel prettig.

Huidverzorging Irma GoedhartBedrijfsfotografie

De resultaten hebben al onze verwachtingen overtroffen! Behalve het feit dat de foto’s voortreffelijk waren, hebben wij Gabi als een zeer professionele maar ook vriendelijke fotografe ervaren.

Balkan Restaurant EdeBedrijfsfotografie

Ze nam alle zenuwen weg bij mij en ik heb die middag ontzettend gelachen.

Danni MeulenbroekPortretfotografie

De fotoshoot was ontzettend leuk, ontspannen en professioneel. Ze geeft tips en ideeën en je kan helemaal jezelf zijn, een fotograaf met passie.

Maxime BaaijPortretfotografie

Haar enthousiasme, plezierige, ongedwongen en professionele benadering zijn kenmerking voor GVB Fotografie

HeterunOver GVB Fotografie

Zeker een aanrader als je op zoek bent met een fotograaf die meedenkt!

Eef VerhaagOver GVB Fotografie

Ze is begripvol, geduldig en over de uitkomst ben ik meer dan tevreden. Ben nog steeds enorm trots op het geleverde resultaat.

Factory House EventsOver GVB Fotografie
Neem contact op